img_6639

ירוק בעיניים

תוספת יפיפיה ומפתיעה בטעמה לשולחן האירוח שלכם

סלט ירוקים חם

חומרים ל־ 4 מנות
1 ראש של אנדיב סגול
1 זוקיני חתוך לטבעות
1 גבעול ברוקולי
8 מקלות אספרגוס
1 חבילת אפונת שלג
1 צרור עלי באק צ׳וי
1 לימון
1 כוס שמן זית
10 כוסות מים
מלח
הכנה
1.ממלאים סיר קטן במים ובכוס שמן הזית ומביאים לרתיחה יחד.
2. מכניסים כל ירק בנפרד לחליטה קצרה למעט האנדיב.

הגשה
שמים את כל הירקות בצלחת הגשה, מפזרים מעל גרידת לימון ומיץ
לימון, בוזקים מעט מלח גס ומגישים.

hotgreenssalad

צילום וסטיילינג: דניאל שכטר

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>