{{searchTotal}} תוצאות
לחיפוש
בנושא "{{term}}"

נכנסים למטבח: עוגת גזר עם זיגוג שמנת ופקאן

27 אוגוסט 2014

שמנת, פקאן, שבבי שוקולד וקינמון: כל מה שאנחנו אוהבים – בעוגה אחת קלה להכנה


עוגת גזר היא טעימה, בריאה, קלילה וקלה להכנה. כדי להפוך אותה אטרקטיבית במיוחד לילדים, אנו מציעים לשלב שוקולד צ’יפס
carrotcake01
חומרים לשתי תבניות אינגליש קייק:
400 גרם (3 כוסות) קמח
3 כפיות אבקת אפייה
100 גרם  (חצי כוס) סוכר
160 גרם (3/4 כוס) סוכר חום כהה
3 כפיות סודה לשתייה
1/2 כפית קינמון
3/4 כפית מלח
4 כוסות גזר מגורר דק
1 כוס שמן
6 ביצים
אפשר להוסיף גם:
אגוזי מלך/פקאן/ לוז/שוקולד חתוך לחתיכות/שוקולד צ’יפס
ציפוי:
1 חבילה גבינת שמנת 220 גרם
100 גרם אבקת סוכר

5
 
אופן הכנה:
העוגה
מוסיפים לקערה את כל חומרי העוגה, ומערבבים בעזרת כף עץ בתנועות סיבוביות עד לקבלת בלילה אחידה.
מרססים תבנית בקצת שמן או משמנים בחמאה ויוצקים את תערובת העוגה עד לגובה שני שליש.
אופים ב-180 מעלות 30–40 דקות או עד מבחן הקיסם (נועצים קיסם במרכז העוגה ובודקים אם הוא יוצא לח עם פירורים).
הציפוי
טורפים גבינת שמנת עם אבקת סוכר לתערובת חלקה.
כאשר העוגה בטמפרטורת החדר, מורחים את הציפוי בעזרת מרית.
מניחים לקירור קל במקרר.
7
4
 
אפייה, צילום וסטיילינג: דניאל שכטר