נפרדים מעונת התותים עם קוקטייל אדמוני עשיר בטעמים
מרכיבים:
5 תותים
60 מ”ל מיץ אשכוליות
60 מ”ל קמפרי או אפרול
30 מ”ל מיץ לימון
20 מ”ל מי סוכר למון גראס ( מכינים מי סוכר – מרתיחים סוכר ומים ביחס של 1:1 ובזמן הבישול מוסיפים 2–3 עלי למון גראס)
הכנה:
מועכים בשייקר את התותים ומוסיפים את כל המרכיבים. מוסיפים קרח ומשקשקים. מסננים לכוס ומקשטים בתותים ונענע או בזיליקום.
מתכון באדיבות לימור טל
צילום וסטיילינג: דניאל שכטר