צילומים מושקעים, איורים יפים ומילים שנוגעות – התמונות שיוסיפו טעם וצבע לקירות המטבח. כתבה ראשונה משתיים
חם וביתי
אפרת ליכטנשטט, בעלת הבלוג המצליח אז מה את עושה כל היום, מציעה בחנות הבלוג צילומי אוכל ואווירה מושקעים המלווים דרך קבע את המתכונים שהיא מפרסמת. ליכטנשטט אמונה על הצילום, הסטיילינג והעיצוב הגרפי, שכולו מתיקות כובשת.
מומלץ: לעבור ישר לקינוח ולהשקיע בטרפלס שוקולד או עוגת גבינה.
טרי ובריא
ג’ולי לי מציגה בצילומיה את השפע העונתי של שוקי האיכרים בסנטה מוניקה, קליפורניה. מה שהתחיל כתחביב הפך לפרויקט אינסטגרם מתמשך ומצליח, עם קרוב ל-150 אלף עוקבים, בלוג וחנות, שבה נמכרים הצילומים דמויי הטפט שהפכו לטביעת האצבע שלה.
מנת היום: דואט לאבוקדו וצנון ולמתגעגעים לקיץ – גספצ’ו מרענן.
מטבח פיוז’ן
צילומי אוכל וקולאז’ים לא שגרתיים אפשר למצוא בחנות ההדפסים של המעצבת אלכס פרובה, רובם נוצרו במסגרת פרויקט שיזמה: One Poster a Day, שבמסגרתו היא מפרסמת בכל יום יצירה מקורית מעולמה או בשיתוף הקהל.
בתפריט: מתאבנים ברוטב סוריאליזם.
דליקטסים
הדפסים במהדורה מוגבלת של מאיירים ישראלים מובילים אפשר למצוא בחנות הבית של מגזין Redesign מבית רגבה. מרביתם נוצרו במיוחד עבור המגזין כחלק מהמדור שאלון ויזואלי.
הכי טעים: הארטישוק של נועם וינר.
אוכל למחשבה
המילים הנכונות אינן זקוקות לעיצוב מרהיב, הן מעלות חיוך, נוטעות אופטימיות ותמיד נעים לשתות מולן את הקפה של הבוקר.
בחירת המערכת: לרקוד כל הדרך למקרר