להתענג על העונה הקסומה עם קוקטייל פרחים חגיגי
ג׳ין פלאוור (Gin Flower)
מרכיבים:
60 מ”ל ג’ין
30 מ”ל סירופ אלדר-פלאוור (סירופ בטעם סמבוק)
30 מ”ל מיץ לימון סחוט
פרוסת ג’ינג’ר טרי
מלפפון
תפוח ירוק לקישוט
הכנה:
כותשים בשייקר פרוסת ג’ינג’ר ומלפפון חתוך.
מוסיפים ג’ין, אלדר-פלאוור ולימון.
מוסיפים קרח ומשקשקים היטב. מסננים לכוס, עדיף סינון כפול.
מזליפים מעט ליקר תפוז או ליקר פירות יער (לא חובה).
מקשטים בפרוסות מלפפון ותפוח ירוק ובפרחים מיובשים המיועדים לחליטות.
מתכון באדיבות לימור טל
צילום וסטיילינג: דניאל שכטר