קוקטייל אביב

11 אפריל 2016

להתענג על העונה הקסומה עם קוקטייל פרחים חגיגי


ג׳ין פלאוור (Gin Flower)
מרכיבים:
60 מ”ל ג’ין
30 מ”ל סירופ אלדר-פלאוור (סירופ בטעם סמבוק)
30 מ”ל מיץ לימון סחוט
פרוסת ג’ינג’ר טרי
מלפפון
תפוח ירוק לקישוט
הכנה:
כותשים בשייקר פרוסת ג’ינג’ר ומלפפון חתוך.
מוסיפים ג’ין, אלדר-פלאוור ולימון.
מוסיפים קרח ומשקשקים היטב. מסננים לכוס, עדיף סינון כפול.
מזליפים מעט ליקר תפוז או ליקר פירות יער (לא חובה).
מקשטים בפרוסות מלפפון ותפוח ירוק ובפרחים מיובשים המיועדים לחליטות.
ZC6A1088
מתכון באדיבות לימור טל
צילום וסטיילינג: דניאל שכטר

X