{{searchTotal}} תוצאות
לחיפוש
בנושא "{{term}}"

נכנסים למטבח: סלט אסייתי

9 מרץ 2016

מעט הכנות שכוללות הצטיידות בכוכבים מהמטבח האסייתי יתגמלו אתכם בסלט בעל טעמים עזים, פריך, רענן וצבעוני, שאי אפשר להפסיק לנשנש


לסלט:
1 גזר
½ קולרבי
1 גמבה אדומה
½ יחידה כרוב לבן
½ יחידה כרוב סגול
3 מקלות בצל ירוק
1 צ’ילי אדום טרי
חופן פטרוזיליה, נענע, כוסברה
100 גר’ אפונת ואסאבי
לרוטב:
2 כפות שמן שומשום
2 כפות רוטב סויה
2 כפות חומץ אורז
1 כף דבש
מיץ מחצי לימון
½ כפית ג’ינג’ר טרי טחון
1 שן שום קצוצה
100
חותכים גזר, גמבה, קולרבי, כרוב לבן, כרוב אדום ובצל ירוק לרצועות דקות ומניחים בקערה.
חותכים את הצ’ילי לטבעות קטנות.
רוטב – מערבבים היטב שמן שומשום, סויה, חומץ אורז, לימון, דבש, ג’ינג’ר ושום.
בקערה מערבבים את כל הירקות החתוכים עם הרוטב. מוסיפים כוסברה, פטרוזיליה ונענע ומערבבים עוד קצת.
מפזרים למעלה את אפונת הוואסאבי לקישוט.
מוסיפים מלח במידת הצורך.
103
צילום וסטיילינג: דניאל שכטר