{{searchTotal}} תוצאות
לחיפוש
בנושא "{{term}}"

בראנץ’ מתוק

28 נובמבר 2016

השילוב בין ארוחת בוקר רעננה לארוחת צהריים שמנמנה הוליד את הבראנץ’ – הדרך האידיאלית לבלות ולארח בימי שבת. בחרנו עבורכם מתכון מרשים ולא שגרתי לבראנץ’ משפחתי


 

תותים עם יוגורט בופאלו על קרמל אגוזים וקדאיף

 
חומרים ל־ 6 מנות
(בקיץ אפשר להמיר את התותים בפירות יער טריים):
1 חבילה של תותים אורגניים
או:
15 תותי עץ
1 חבילה קטנה של פטל שחור
1 חבילה קטנה של אוכמניות
150 גר׳ חמאה
1/2 כוס סוכר לבן
1/2 כוס סוכר חום
1 כפית שטוחה קטנה של קינמון
1/2 כוס שמן קנולה
50 גר׳ אגוזי פקאן
50 גר׳ אגוזי מקדמיה
50 גר׳ אגוזי מלך
50 גר׳ פיסטוק שלם מקולף
50 גר׳ שקדים שלמים
1 חבילת שערות קדאיף
2 כפות דבש
600 גר׳ יוגורט בופאלו
הכנה
1. בקערת ערבול מערבבים קדאיף, קינמון, סוכר לבן, סוכר חום, 1/2 כוס שמן קנולה ו־ 100 גר׳ חמאה שהומסה כ־ 30 שניות במיקרוגל.
2. מניחים את התערובת על מגש מרופד בנייר אפייה ואופים למשך כ־ 15 – 20 דקות בחום של 170 מעלות.
3. צולים את האגוזים בתנור למשך כ־ 8 דקות ומניחים בצד.
4. יוצרים קרמל: במחבת נפרדת שמים 2 כפות דבש עם 50 גר׳ החמאה הנותרת, מביאים לרתיחה ומכבים. זורקים פנימה את האגוזים.
5. שוטפים את התותים וחותכים לרבעים.
הגשה
מניחים מהיוגורט בצלחת הגשה ומפזרים מעל את שערות הקדאיף, התותים (או פירות יער) והאגוזים המקורמלים. מקשטים בעלי נענע.
 
17
צולם בסניף רעננה המחודש
צילום: שי אפגין
ע. צלם: אורן אוחיון
סטיילינג: ליאת גרין
מתכונים: מתוך “מהשדה לצלחת” – ספר האוכל בהוצאת רגבה

צילומי מנות וסטיילינג: דניאל שכטר