{{searchTotal}} תוצאות
לחיפוש
בנושא "{{term}}"

אוכלים עם העיניים

10 ספטמבר 2013

כדי שארוחה תהיה מוצלחת במיוחד כדאי לשים לב לעיצוב השולחן


הנה כמה דברים קטנים ופשוטים שיכניסו את האורחים ואתכם לאווירה:
אחידות
כדי שהשולחן יהיה מרשים ממבט ראשון, צריך מעט יצירתיות ועקביות.
פריטים המסודרים בצורה עקבית, גם אם אינם זהים, יוצרים תחושת סדר נעימה לעין.
iStock_000012900593Small
פרחים
הם לא רק ריחניים ויפים, הם גם משרים הרמוניה, רוגע וצבעוניות משלימה לשאר השולחן. אפשר להניח זר גדול עם גוון אחד דומיננטי במרכז השולחן או לפזר פרחים כך שיהיו חלק בלתי נפרד מעיצוב המנות. פרח ליד כל סועד – יעניק טאץ’ אישי ומקורי.
PA1691755-4XL
נרות
לאווירה רומנטית ביתית וחמימה, כאלמנט קישוט מרכזי, או לאורך השולחן – נרות תמיד מחממים את האווירה ונותנים תחושת חגיגיות מרגשת.
iStock_000015521453Small
ניגודיות
ליצירת עניין ומתח עיצובי שילוב כלים מעוגלים ושקופים עם נרות בקוביות מרובעות, או שילוב צלחות מרובעות (בסגנון המזרח הרחוק), עם עלים טבעיים בעלי קוים רכים ומעוגלים, יכולים ליצור שולחן מקורי ורענן.
iStock_000003016224Small
קישוטי ירקות
אין צורך להוסיף קישוטים מלאכותיים לשולחן כשהאוכל עצמו יכול להיות קישוט – עשבי תבלין קשורים בחוט רפיה, גבעולי אספרגוס מהודקים ברצועת עירית או קליפת לימון שנכרכת במעגלים לכדי שושנה, יפארו את השולחן ויגררו קריאות התפעלות.
iStock_000007239474Small
בתיאבון!